ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

13. јун 2016.

 
На првој – конститутивној седници Скупштине градске општине Земун, одржаној 13. јуна, потврђени су мандати сваком од 57 одборника, и то: 32 одборницима са изборне листе Александар Вучић – Србија побеђује, девет одборницима са изборне листе Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка, шест мандата одборницима са изборне листе Доста је било – Саша Радуловић, пет одборницима са изборне листе Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС), Jединствена Србија (ЈС), три одборницима са изборне листе Демократска странка – (Демократска странка, Нова странка) и по један мандат одборницима са изборних листа Зелена странка – Zelená Strana (мањинска листа Словачка национална мањина) и Доказано сложни за Земун и Батајницу – проф. Др Даница Грујичић (мањинска листа Коалиције Руске и Влашке странке).
 
За председника Скупштине изабран је Ненад Врањевац, а за секретара Скупштине у новом сазиву постављен је Марко Јанковић.
 
Председник Скупштине градске општине Земун Ненад Врањевац захвалио се одборницима на указаном поверењу, као потврди конструктивног и демократског вођења седница Скупштине у претходном мандату.
 
”Част ми је што сам поново изабран на чело Скупштине. Наставићемо да радимо на развоју Општине, а одлуке које будемо доносили биће управо окосница просперитета грађана Земуна”, истакао је Врањевац.
 
У наставку седнице донето је Решење о образовању Комисије за административна и мандатна питања и Решење о разрешењу и именовању Изборне комисије Градске општине Земун.
 
naslovna Konst. sednica
 
foto 1 konst. sednica
 
foto 2 konst. sednica
 
foto 3 konst. sednica
 
foto 4 konst. sednica
 
foto 5 konst. sednica
 
foto 6 konst. sednica