ОДРЖАНА ДРУГА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ЗЕМУН

17. јун 2016.

 
Друга Седница Скупштине градске општине Земун на којој су изабрани извршни органи Општине одржана је 17. јуна 2016. године.
 
За председника Општине већином гласова изабран је Дејан Матић, а за заменика председника Дамир Ковачевић, са изборне листе Александар Вучић – Србија побеђује.
 
За чланове Већа изабрани су: Гаврило Ковачевић, Владимир Костић, Драган Матијевић, Стеван Родић, Жељко Корица, Владимир Стојковић, Предраг Јевремовић, Жарко Дроњак и Александaр Шешељ.
 
За заменика председника Скупштине изабран је Дејан Шкаљац, а за заменика секретара постављен је Никола Прелевић.
 
За главног и одговорног уредника ”Земунских новина” именована је Андријана Кукољ, а за заменика уредника Иван Ивановски.
 
Председник Општине Дејан Матић, захвалио се грађанима на поверењу које су на изборима 24. априла дали листи Александар Вучић – Србија побеђује.
 
”Позивам све одборнике на сарадњу. Ми овде представљамо наше грађане који су нам дали глас и који од нас очекују да се сви њихови проблеми реше и све њихове потребе задовоље”, истакао је Матић.
 
Поновни избор Дејана Матића на функцију председника Градске општине Земун потврда је просперитетне јединствене политике која се води на свим нивоима. То је уједно и потврда да су грађани препознали труд и рад општинског руководства и поново поверење указали Српској напредној странци.
 
naslovna druga sednica
 
foto 1 druga sednica
 
foto 2 druga sednica
 
foto 3 druga sednica