ОДРЖАНА ДРУГА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

23. децембар 2016.

 
Заменик председника општине Земун и заменик команданта Штаба за ванредне ситуације Дамир Ковачевић, 23. децембра, одржао је седницу са члановима Штаба у кабинету предсетника Градске општине Земун. Седници су, поред руководства општине Земун, присуствовали Aна Можгон Кунески из Управе за ванредне ситуације – Београд, као и представници Полицијске станице Земун, Војске Србије, Ватрогасно-спасилачке јединице Земун, Дома здравља Земун, Црвеног крста Земун и Водопривредног предузећа ”Галовица”.
 
На састанку је размотрен извештај о раду Штаба у 2016. години, презентован је План рада Штаба у 2017. години и активности у вези са припремама за предстојећу зимску сезону.
Заменик команданта Штаба Дамир Ковачевић је обавестио присутне да ће сваки члан Штаба имати обавезу да контролише одређено подручје Земуна.
 
На седници је речено да је општински штаб у сталној комуникацији и координацији са Градским штабом, свим комуналним предузећима и да ће у наредном периоду, уколико то буде потребно, бити организоване телефонске седнице Штаба.
 
NASLOVNA