ОДРЖАНА ДРУГА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

08. мај 2019.

У Градској општини Земун, 8. маја одржана је Друга седница општинског Штаба за ванредне ситуације. Седницу је водио заменик команданта Штаба и заменик председника Градске општине Земун Дамир Ковачевић, а присутни су били начелница општинског Штаба за ванредне ситуације Градске општине Земун Дијана Микић Стојановић, чланови Штаба из Градске општине Земун, као и из Дома здравља Земун и Ватрогасно-спасилачке јединице Земун.

 

Чланови Штаба су једногласно усвојили Предлог Процене угрожености од елементарних непогода и других несрећа за Градску општину Земун и Предлог Одлуке о организацији функционисања цивилне заштите на територији Градске општине Земун. Ови акти су послати на усвајање Већу Градске општине Земун и Скупштини градске општине Земун.

 

На састанку је договорена процедура о достављању ажурираних података о повереницима и заменицима повереника цивилне заштите на територији Градске општине Земун. Такође, чланови Штаба су обавештени да ће се Градска општина Земун придружити четвртом маршу ”Бесмртног пука” у оквиру обележавања Дана победе над фашизмом – 9. мај.