ОДРЖАНА 37. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

28. фебруар 2020.

 

У четвртак, 27. фебруара 2020. године одржана је 37. седница Скупштине Градске општине Земун.  

На почетку заседања одборници су донели Одлуку о стављању ван снаге Одлуке о Општинском правобранилаштву Градске општине Земун.

 

У даљем раду, одборници су донели Одлуку о првом ребалансу буџета Градске општине Земун за 2020. годину и измени Кадровског плана Градске општине Земун за 2020. годину.

 

Такође, донето је Решење о измени Решења о именовању Изборне комисије Градске општине Земун.

 

У наставку заседања, Скупштина је усвојила Локални акциони план запошљавања Градске општине Земун за 2020. годину, а затим и Извештај о раду Штаба за ванредне ситуације Градске Општине Земун у 2019. години, као и Годишњи план рада Штаба за ванредне ситуације Градске општине Земун за 2020. годину.

 

Такође, Скупштина је донела Решење о давању сагласности на употребу имена и грба Градске општине Земун Културно – уметничком друштву ”Гардош Земун”

 

Будући да је 37. седницом закључен мандат сазиву Скупштине градске општине Земун, председавајући Ненад Врањевац се захвалио одборницима и нагласио да му је било велико задовољство и част да председава седницама и да буде члан ове изабране групе грађана која је представљала Земун.

 

”Трудио сам се да у свом раду будем посвећен унапређењу квалитета живота наше општине у којој живим са својом породицом”, рекао је Врањевац и изразио наду да ће и будућим члановима Скупштине бољитак целокупне заједнице бити звезда водиља.

 

Представници свих одборничких група су изразили захвалност председнику Скупштине Ненаду Врањевцу на демократској и конструктивној атмосфери која је владала четири године и утицала да донете одлуке буду у интересу грађана Земуна.

 

Такође, заменик председника Скупштине Дејан Шкаљац се захвалио председавајућем Ненаду Врањевцу, секретару Марку Јанковићу, заменици секретара Дејани Вуковић и свим одборницима и сарадницима који су током мандата дали допринос и учествовали у раду локалног парламента.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић се захвалио сазиву који је дао немерљив допринос да Земун буде лепши, бољи и сигурнији и позвао политичке актере да у духу парламентаризма учествују у изборном процесу.