ОДРЖАНА 31. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

12. јул 2019.

 

У четвртак, 11. јула 2019. године одржана је 31. седница Скупштине Градске општине Земун.  

На почетку заседања члан Већа Градске општине Земун Предраг Јевремовић одборницима је поднео извештај о стању и угрожености објеката у Улицама Марије Бурсаћ и Милана Узелца, предочио кораке које је преузела Општина у комуникацији са надлежним институцијама и планове санације.

 

У наставку заседања, Скупштина је донела Закључак о давању мишљења на Нацрт одлуке о промени Статута Града Београ, као и Закључак о измени Закључка о приступању промени Статута Градске општине Земун.

 

Одборници су донели Одлуку о образовању јединица цивилне заштите опште намене и именовању повереника и заменика повереника цивилне заштите на територији Градске општине Земун, такође усвојен је Извештај о раду Штаба за ванредне ситуације Градске општине Земун за 2018. годину, као и Годишњи план рада Штаба за ванредне ситуације Градске општине Земун за 2019. годину.

 

На крају заседања председник Скупштине Ненад Врањевац позвао је одборнике да на конструктиван начин учествују у раду комисија и радних тела, и на тај начин допринесу развоју Општине.