ОДРЖАНА 22. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

02. јул 2018.

У петак, 29. јуна 2018. године одржана је 22. седница Скупштине Градске општине Земун. 

 

На почетку седнице председник Скупштине Ненад Врањевац позвао је одборнике да минутом ћутања одају пошту преминулом Горану Буњевчевићу, великом фудбалеру и спортском раднику, који је у својој богатој каријери био и директор Фудбалског клуба ”Земун”.

 

Наставивши рад, одборници су усвојили Извештај Комисије за административна и мандатна питања и донели Одлуку о потврђивању мандата одборници Скупштине Ивани Вулети.

 

Скупштина је усвојила Одлуку о првом ребалансу буџета Градске општине Земун за 2018. годину, као и Одлуку о остваривању права на накнаду трошкова сахрањивања из буџета Градске општине Земун. Усвојена је и Измена кадровског плана ГО Земун за 2018. годину и Прва измена финансијског плана Туристичко-културног центра Градске општине Земун у оквиру програма рада за период јун-децембар 2018. године.

 

У даљем раду одборници су донели Решење о именовању Милоша Бубњевића за директора Туристичко-културног центра ГО Земун, Решење о разрешењу члана Савета за урбанизам, комуналне делатности и заштиту животне средине и Решење о изменама Решења о именовању Изборне комисије ГО Земун.

 

Скупштина је донела и Закључак о усвајању Стартегије развоја Градске општине Земун 2018-2023.

 

На 22. Седници Скупштине, за заменицу секретара Скупштине постављена је Дејана Вуковић, а за нову чланицу Већа изабрана је Ана Беочанин.

 

На крају заседања председник Скупштине ГО Земун Ненад Врањевац честитао је новоизабранима и пожелео им много успеха у раду.