ОДРЖАН ”ПРВИ КУП ЗЕМУНА” У СТРЕЛИЧАРСТВУ

12. октобар 2015.

 
Републичко првенство у стреличарству у затвореном простору – ”Први куп Земуна” организoвали су 11.октобра Стреличарски савез Србије и Стреличарски савез Београда, а домаћин 70 такмичара из 19 клубова Србије био је Стреличарски клуб Земун.
 
Такмичари из Бечеја, Панчева, Новог Сада, Темерина, Петровца на Млави, Шапца, Ниша, Јагодине и Београда имали су изузетне услове за надметање у СЦ ”Пинки”.
 
Помоћ и подршку клубу који од 2012. године делује на територији Земуна пружила је општина Земун. Чланови земунског клуба су и државна првакиња у јуниорској конкуренцији Милица Марковић, као и старија пионирка Данијела Дјакив.
 
Члан Већа општине Земун Милосав Стаменов поздравио је учеснике речима: ”Подржавамо мало афирмисани спорт, изузетно значајан, јер јача концентрацију. Њиме се могу бавити грађани свих узраста, одвраћа од улице и порока, а доноси нашем граду шампионске резулате”, истакао је Стаменов.
 
Земунци Ненад Хинић у сениорској, Маја Милошевић у конкуренцији старије пионирке и Данијела Дјакив освојили су треће, прво и друго место.
 
У тимском пласману златну медаљу освојио је ”Велос” из Новог Сада, сребрну Стреличарски клуб Ниш и бронзану Београдски ”Калемегдан”.
 
1
 
2
 
3
 
4