ОДРЖАН ОСМИ ЗЕМУНСКИ РЕЛИ МЛАДОСТИ 2017.

29. мај 2017.

 
У организацији АСК ”Земун” и АМКК ”Speed”, уз учешће бројних спонзора и под покровитељством Спортског ауто мото савеза Београда, 28. маја, одржан је осми по реду ”Земунски рели младости 2017”. Најбољим посадама пехаре је уручио члан Већа општине Земун Драган Матијевић . У генералном пласману, победнички пехар је понео Слободан Петровић из Земуна, који је возио ситроен C2.
 
У релију је учествовало 15 посада, које су возиле три етапе, почев од АСК ”Земун” у Новоградској улици, преко Земунског кеја, до фабрике аутобуса ”Икарбус” и назад, до стартне позиције. На крају прве етапе возачи су полагали испит тачности, а после друге етапе испит спретности. У просторијама АСК ”Земун” показали су своје знање из познавања саобраћајних прописа и колико познају Земун.
 
Учешће су узели ауто-мото клубови из свих делова Србије, а присутни су могли да уживају у возачким бравурама искусних такмичара. Организатори такмичења ће сва прикупљена средства од котизације уплатити на рачун Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Београд у Звечанској улици.