ОДРЖАН КОНЦЕРТ “ЗЕМУН БЕОГРАДУ” НА ВЕЛИКОМ ТРГУ У ЗЕМУНУ

22. јун 2015.

 
Градска општина Земун организовала је бесплатни концерт под називом “Земун Београду” 20. јуна 2015. године, као најаву традиционалних манифестација – Лета на Гардошу, Лета на Кеју, Лета на Лиду и других манифестација које током лета организује општина Земун.
 
Испред градске општине Земун присутне је поздравио председник Скупштине општине Земун Ненад Врањевац и пожелео свима који воле и долазе у Земун леп провод и добру забаву.
 
Манифестацији су присуствовали грађани Београда и Земуна, многе јавне личности из света уметности и културе и руководство општине Земун. У програму су учествовали познати глумци Предраг Милетић, Даница Ристовски, Бранка Пујић, Анђела Јовановић и Зорана Милошаковић Тасић. На флаути и виолини музицирале су Дуња Каламир и Стана Крстајић, а учествовало је и Културно-уметничко друштво Бранко Радичевић, као и Оркестар полиције, Дуо Модерато, Глас не жице, рок састав Есхатон, Плесна школа Бајла кон миго, Саша Локнер и Жељко Шашић, а група Зарђали ексер приредио је величанствену забаву за све присутне својим двочасовним наступом.
 
Градска општина Земун је овом манифестацијом представила један део културно-уметничког потенцијала Земуна грађанима Београда и Земуна, у сарадњи са културно-уметничким друштвима и јавним личностима нашег града.
 
naslovna
 
foto1
 
foto 2
 
foto3