ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ ПРОГРАМ ”ДРУГАРИ ДРУГАРИМА”

17. децембар 2015.

 
У ОШ ”Раде Кончар”, 16. децембра одржан је хуманитарни програм ”Другари Другарима” који је реализован уз подршку Општине Земун и Града Београда.
 
У препуном холу школе уз плесне нумере чланова Клуба ”Латино денс” и Студија глуме ”Две бесне глисте” многобројни гости су уживали у програму и показали велику солидарност према својим другарима Наталији и Николи Гачићу.
 
Председник општине Земун Дејан Матић изразио је велико задовољство што је успешно организован један овакав догађај и показана велика солидарност. Испред Општине Земун хуманитарном програму присуствовао је и члан Већа Драган Матијевић.
 
Заменица председника Скупштине града Београда Андреа Радуловић рекала је да Град Београд помаже деци не само да развију свој таленат, већ и да се виде и чују, те да у будућности могу и професионално да се баве уметношћу и да живе од ње.
 
Директорка ОШ ”Раде Кончар” Маја Костић поздравила је присутне, захвалила се организаторима и ђацима на показаној одговорности и доброчинству у многим ситуацијама, када је потребна подршка другарима.
 
Прикупљена средстава за одлазак Наталије и Николе у Летонију на Светско првенство у плесу предата су њиховој мајци која се дирљиво захвалила на подршци свима који су помогли хуманитарни догађај у Земуну. Такође представници продукције ”Емоушн” уручили су Гачићима авионске карте за Ригу, престоницу Летоније.
 
Брат и сестра Гачић су чланови Плесног клуба ”Латино денс” из Земуна и већ годинама освајају прва места на домаћим и међународним такмичењима. Одлазак у Летонију је још једна прилика да величанствено представе свој Земун, Београд и Србију.
 
naslovna drugari drugarima
 
foto 1 drugari drugarima
 
foto 2 drugari drugarima
 
foto 3 drugari drugarima
 
foto 4 drugari drugarima
 
foto 5 drugari drugarima
 
foto 6 drugari drugarima
 
foto 7 drgari drugarima