ОДРЖАН ДЕВЕТИ ЗЕМУНСКИ РЕЛИ МЛАДОСТИ 2018.

28. мај 2018.

 
У организацији АСК ”Земун”, 27. маја, одржан је девети по реду ”Земунски рели младости 2018”. У генералном пласману, победнички пехар је понео Бранислав Јаковљевић из Земуна.
 
Као и претходних година подршку у реализацији ”Земунског релија младости” дао је Савет за безбедност на путевима ГО Земун на челу са председником Ненадом Врањевцем, који је том приликом истакао да нас следеће године очекује јубиларно десето такмичење које ће окупити још више такмичара и Земуну дати ново место у ауто-спорту.
 
У релију је учествовало 15 посада, које су возиле три етапе, почев од АСК ”Земун” у Новоградској улици, преко Земунског кеја, до фабрике аутобуса ”Икарбус” и назад, до стартне позиције. На крају прве етапе возачи су полагали испит тачности, а после друге етапе испит спретности. У просторијама АСК ”Земун” показали су своје знање из познавања саобраћајних прописа и колико познају Земун.
 
Учешће су узели ауто-мото клубови из свих делова Србије, а присутни су могли да уживају у возачким бравурама искусних такмичара. Организатори такмичења ће сва прикупљена средства од котизација уплатити на рачун Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Београд у Звечанској улици.