ОДРЖАН 17. ТРАДИЦИОНАЛНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

30. август 2017.

 
На спортским теренима Основне школе ”Светислав Голубовић Митраљета”, од 19. до 29. августа, одржан је 17. традиционални турнир у малом фудбалу ”Сећање на жртве НАТО бомбардовања”, који се ове године одржао у оквиру манифестације ”Културно лето у Батајници”. У име Градске општине Земун турниру су присуствовали чланови Већа Стеван Родић, Драган Матијевић, Предраг Јевремовић, Александар Шешељ и секретар Скупштине Градске општине Земун Марко Јанковић.
 
На Турниру је учествовало 18 екипа у пет категорија. У категорији петлића победнички пехар је понела екипа ”Кенди”, док су најбољи кадети из екипе ”Заљубишка”. Најбољи омладинци су из екипе ”Алавост”, а у финалној утакмици ветерана победнички пехар је добила екипа ”Спид нет”. Звезде вечери у сениорској финалној утакмици била је екипа ”Ел Маестро”.
 
У ревијалном делу програма наступили су Ансамбл народних песама ”ЈУ Лира” и КУД ”Батајница”. После поделе пехара турнир је затворио члан Већа Градске општине Земун и председник организационог одбора турнира Стеван Родић, који се том приликом захвалио свима који су допринели одржавању турнира.