ОБЕЛЕЖЕН НАЦИОНАЛНИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ

08. мај 2015.

 
Поводом обележавања Националног дана добровољних давалаца крви (11.мај), градска општина Земун је у сарадњи са Службом за трансфузију крви КБЦ Земун и Црвеним крстом Земуна организовала 8. маја свечани пријем за добровољне даваоце крви.
 
У име општине Земун присутнима се захвалио председник Скупштине ГО Земун Ненад Врањевац, који је том приликом истакао да је Земун познат као град хуманих и отворених људи. ”Крв вреди колико и живот, а живот нема цену. Поносни смо на вас који сте ту увек када је потребно, јер врло добро знамо да од ваше хумане мисије зависи да ли ће нечији живот бити спашен”, рекао је председник Врањевац.
 
На пријему у фоајеу општине Земун председник Скупштине општине Земун Ненад Врањевац и и начелник Службе за трансфузију крви КБЦ Земун прим. др сц др Весна Либек уручили су признања и захвалнице дугогодишњим сарадницима за добровољно давање крви и за организовање акција и ширења идеја добровољног давалаштва крви. Међу добитницима признања су председник општине Земун Дејан Матић, чланови Већа Гаврило Ковачевић, Владимир Костић, Милорад Радуловић, главни и одговорни уредник Земунских новина Андријана Кукољ, као и многобројни представници државних институција.
У својству домаћина, свечаном пријему присуствовао је заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић.
 
У пратећем делу програма присутни су имали прилику да чују пригодну рецитацију и да погледају најлепште радове ученика основне школе са ликовног конкурса ”Крв живот значи”.
 
????????????????????????????????????
 
????????????????????????????????????
 
FOTO 3
 
FOTO 4
 
FOTO 5