О СУБВЕНЦИЈАМА ИЗ ”ПРВЕ РУКЕ”

21. јул 2015.

 
У жељи да предузетнике, пољопривредне произвођаче и грађанска удружења информише о државним субвенцијама и подстицајним мерама за активности и запошљавање, ГО Земун је са Секретаријатом за привреду града Београда, Управом за пољопривреду и ЈКП ”Градске пијаце” организовала предавање ”Субвенције Секретаријата за привреду за мала и средња предузећа, као и за манифестације у 2015. години”.
 
Пристуни су упознати са текућим субвенцијама за пчеларску и ратарску производњу (пластеници са ситемом наводњавања ”кап по кап”), и посебним повољностима за запошљавање нових радника, као и бесплатних обука, могућностима за категоризацију приватног смештаја и конкурсног финансисања манифестација за богатију и разноврснију туристичку понуду града. Објашњења на постављена питања заинтересованих давале су Тања Поповић, помоћник градског секретара за мала и средња предузећа и заменица директора Управе за пољопривреду Драгана Степановић.
 
Директор ЈКП ”Градске пијаце” Иван Сочо представио је нову пословну политику овог предузећа и могућности које пружа произвођачима, занатлијама и удружењима.
 
Предавање је отворио члан Већа општине Земун Стеван Родић, који је активно учествовао пружајући савете са позиције члана Уније послодаваца Србије.
 
DSCF8086