НАСТАВЉЕНА АКЦИЈА УРЕЂЕЊА СТАМБЕНИХ ЗГРАДА

23. март 2017.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић, 23. марта, на позив станара зграде у Улици Сремских бораца бр. 69, обишао је радове на постављању лед лампи у ходницима овог објекта.
 
У разговору са станарима околних зграда председник Матић се информисао о горућим комуналним проблемима.
 
”Општина Земун је отворена за све грађане. Настављамо са нашом акцијом којом показујемо да смо одговорне комшије. У прошлој години обновили смо у Земуну преко 500 улаза. Ове године појачавамо темпо. У сталној смо комуникацији са председницима скупштина станара, који нас обавештавају шта је оно што им недостаје. Са друге стране, имамо изузетну сарадњу са Јавним предузећем ”Градско стамбено”, што је доказ јединствене политике коју спроводимо на релацији република-град-општина. Поред лед расвете, у договору са председницима скупштина станара, ради се и на уградњи сандучића, противпожарних апарата и свих оних поправки које су у надлежности Градског стамбеног”, рекао је Матић.
 
Захваљујући квалитетној сарадњи са Градском општином Земун петоспратница у Улици Сремских Бораца бр. 69 већ је добила нове противпожарне апарате и поштанске сандучиће, а у току ове акције радници Градског стамбеног постављају савремене плафоњерке са лед лампама и сензорима.