НАСИПАЊЕ УЛИЦА У НАСЕЉУ БУСИЈЕ

07. април 2016.

 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић и члан Привременог органа Гаврило Ковачевић, обишли су 6. априла радове на насипању некатегорисаних путева рециклираном асфалтном масом у насељу Бусије. Од почетка недеље је, у оквиру планираног великог сређивања земунских улица, насуто двадесет улица у овом делу Земуна, а до краја недеље очекује се насипање још десет. Тиме се наставља уређење преко сто улица у свим деловима Земуна, од чега ће 26 по први пут добити асфалт, а остатак ће бити насут рециклираном асфалтном масом.
 
”Потврда да радимо на равномерном развоју општине Земун и на подизању квалитета путне инфраструктуре, види се и у земунском насељу Бусије, где настављамо радове на насипању улица. Јединственом политиком општине, Града Београда и Републике Србије, а на иницијативу свих наших суграђана, реконструишемо инфраструктуру Земуна, тако што ће сва насеља која нису имала асфалт, добити улице какве грађани заслужују у 21. веку”, истакао је Дејан Матић, Председник привременог органа Градске општине Земун.
 
Општина Земун је из сопствених средстава покренула радове захваљујући којим ће се решити путна инфраструктура у оним улицама, у којима је до сада постојала само земљана подлога.
 
Naslovna Busije
 
FOTO 1 Busije
 
FOTO 2 Busije
 
FOTO 3 Busije
 
FOTO 4 Busije