НАЈТАЛЕНТОВАНИЈИМА НАГРАДЕ

14. јун 2017.

 
У организацији Регионалног центра за таленте и Градске општине Земун, одржана је свечана додела диплома младим талентима који су освојили награде на републичким такмичења по научним областима и за истраживачке радове.
 
Милош Толимир, директор Регионалног центра за таленте захвалио се полазницима центра на труду и залагању које су заједно са својим менторима уложили у научно-истраживачке радове.
 
Све присутне је поздравио секретар Скупштине ГО Земун Марко Јанковић, који је изјавио да је општина поносна што је домаћин младим, а већ оволико успешним људима.
Јанковић је поручио награђенима да наставе да раде на личном и професионалном усавршавању и честитао им на оствареним резултатима.
 
На свечаној додели награда укупно је додељено девет диплома из области истраживачких радова, док је за успехе на такмичењима додељено 32 дипломе.
 
Директор Центра Милош Толимир захвалио се Општини Земун на свесрдној подршци у реализацији програмских активности Регионалног центра за таленте и у помоћи да се побољшају услови у којима се ради.
 
Свечаност у Земуну била је прилика да се истакну вредности попут истрајности, такмичарског духа и жеље за знањем.