НАЈМЛАЂИ УГРИНОВЧАНИ БРИЉИРАЛИ НА ”ЕКО-КВИЗУ”

21. новембар 2016.

 
Јавно комунално предузеће „Градска чистоћа” у сарадњи са Секретаријатом за образовање и дечју заштиту и ове школске 2016/2017 године традиционално организује за основце ”Еко-квиз”. Тим поводом, члан Већа градске општине Земун Предраг Јевремовић присуствовао је свечаном отварању нове сезоне квиза под називом ”Прљаво или чисто – није исто”, које је одржано 18. новембра у Дирекцији ЈКП ”Градска чистоћа”.
 
Част да први покажу своја знања из области екологије имали су ученици основних школа ”Станко Марић” из Угриноваца, ”Светозар Марковић” са Врачара, ”Олга Петров” из Падинске скеле и ”Вељко Дугошевић” са Звездаре. Циљ квиза је подизање нивоа свести основаца о значају животне средине и нивоа информисаности о рециклажи и екологији.
 
Током школске године такмичења ће се одржавати петком у поподневним часовима у Дирекцији ЈКП ”Градска чистоћа”. За сваку школу наступа екипа од четири члана и то по један ученик петог, шестог, седмог и осмог разреда. За најбоље учеснике квиза ”Градска чистоћа” обезбедила је адекватне награде.
 
EKO KVIZ1
 
EKO KVIZ2