НАГРАЂЕНИ ТАЛЕНТОВАНИ УЧЕНИЦИ

28. мај 2018.

 
У Градској општини Земун, свечано су додељене дипломе за научно-истраживачке радове и освојена прва три места на Регионалном такмичењу талената најуспешнијим полазницима Регионалног центра за таленте Земун.
 
Испред општине Земун дипломе најталентованијима уручили су председник Скупштине Градске општине Земун Ненад Врањевац и секретар Скупштине Марко Јанковић.
 
Такође, Градска општине Земун је наградила најуспешније полазнике фотомонографијом Михајло И. Пупин, у част 160 година од рођења великог научника, са поруком да у њему, Милутину Миланковићу и Николи Тесли нађу своје узоре.
 
”Велика је част бити у прилици и помоћи омладини која је усмерена ка личном усавршавању и образовању на било који начин. Као што помажемо малишанима да бораве у што бољим вртићима, ученицима основних школа да похађају што квалитетнију наставу у адекватном простору, тако се трудимо да Регионалном центру за таленте дамо сваку врсту подршке, почев од реновирања објекта, преко награђивања свих оних који се највише истичу, тиме указујемо на чињеницу да се исплати улагати у себе, јер је знање највећи капитал који имамо”, ракао је Врањевац и захвалио се награђенима што су понос својим родитељима, професорима, Земуну и Србији.
 
Директор Центра Милош Толимир и председник Управног одбора Предраг Петровић захвалили су се Градској општини Земун на свесрдној подршци у реализацији програмских активности Регионалног центра за таленте, а ученицима на оствареним успесима, и пожелели им да тако наставe и убудуће.
 
Свечаност у Земуну била је прилика да се истакну вредности, попут такмичарског духа, жеље за знањем, улагањем у будућност и да се поделе дипломe најбољима.