НА ВЕЛИКОМ ТРГУ ПРОСЛАВЉЕНА НОВА 2018. ГОДИНА

03. јануар 2018.

 
Грађани Земуна и гости испратили су стару годину и дочекали Нову 2018. на Великом тргу уз спектакуларну атмосферу и концерт Саше Ковачевића.
 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић поздравио је многобројну публику и пожелео свима успешну и срећну Нову годину. Том приликом, председник Матић је истакао да ће истим темпом, спроводећи јединствену и одговорну политику, и домаћинским односом према општинским ресурсима наставити изградњу Земуна.
 
Први јануар протекао је у знаку дечије радости, хуманости и лепих жеља. На ”Тргу отвореног срца” који се традиционално организује на Великом тргу, принцезе и принчеви су у оквиру представе ”Тајанствени Деда Мраз” заједно са глумцима, кловновима и мађионичарима успели да пронађу Деда Мраза и у радости проведу празничне тренутке.
 
И овогодишњи ”Трг отвореног срца” је имао хуманитарни карактер са поруком: ”Буди царица или цар, донеси књигу на дар”. Све прикупљене књиге биће дониране некој од земунских библиотека.
Дочек Нове године и ”Трг отвореног срца”, као сталну манифестацију, Градска општина Земун у сарадњи са УГ ”Мој град 11080”, организујe трећу годину за редом.