МАЛИ ЕКОЛОЗИ ПОСЕТИЛИ ОПШТИНУ ЗЕМУН

08. март 2019.

Мала еколошка организација ”Чиста ракета” из вртића ”Чаролија” посетила је 8. марта Градску општину Земун. У дружењу са начелницом Управе Катарином Зрилић малишани су сазнали све оно што их интересује како би Земун, али пре свега, њихов вртић био чистији и лепши.

 

”Да бисте били успешни еколози првенствено вам је потребна добра воља, велика жеља да научите своје другаре у вртићу колико је важно да нам околина буде здрава и чиста и да својим примером покажете колико волите Земун. Све полази од вас, гајите цвеће у вашем дворишту и водите рачуна да зелене површине у вртићу буде чисте. Будите као ‘Чиста ракета’, а то значи брзи и ефикасни у свим еколошким акцијама које спроводите. Ту смо да вас подржимо и заједно посадимо саднице у вашем вртићу”, рекла је Катарина Зрилић.

 

На крају дружења малишани су начелницу Управе Катарину Зрилић учланили у своју ”малу организацију”, уручили јој извештај о досадашњим активностима, ручно насликан грб организације и замолили је за помоћ у реализацији наредних активности.