”KS LOGISTIC” ПОБЕДНИК ДРУГОГ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ

24. август 2018.

На земунској плажи Лидо 23. августа доделом пехара и новчаних и робних награда завршен је осмодневни Други Beach volleyball Lido 2018. Победник популарног турнира у одбојци на песку у Земуну, који организује Канцеларија за младе Градске општине Земун по идејном пројекту Алексе Радоичића и Игора Лазовића је екипа KS Logistic, која је у узбудљивом финалу надвисила ”Ђаволице”, док је треће место освојио тим ”Lucky Star”. Пехаре и награде најбољима у конкуренцији 18 пријављених екипа, по завршетку турнира уручио је члан Већа ГО Земун Зоран Борјан.

 

”Турнир је окупио велики број екипа и протекао у беспрекорној организацији. Општина је обезбедила све техничке услове за његово одржавање, што нам даје подстицај и обавезује нас да наредни дочекамо још спремнији”, истакао је на затварању ове спортске манифестације Зоран Борјан.

 

Екипе из Новог Београда, Сурчина и Земуна, учеснице овогодишњег турнира у одбојци на песку, али и њихови бројни навијачи, подигли су температуру на популарној земунској плажи Лидо. За многе посетиоце била је ово прилика да се сретну са неслућеним природним лепотама шпица и унутрашњости Великог ратног острва, нетакнуте природне оазе надомак центра града.

 

”Турнир је доказао да је Лидо богомдана спортска дестинација и популаризовао је земунску дунавску плажу на најбољи начин”, истиче један од покретача пројекта Алекса Радоичић.

 

Игор Лазовић, с обзиром на овогодишње искуство у организацији, истиче да је одзив екипа био изненађујуће добар, те очекује да ће се наредни, трећи, играти најмање две недеље.

 

За неопходну техничку помоћ у реализацији турнира, који је трајао од 16. до 23. августа захвалнице су уручене и Јавном предузећу за пијачне и погребне услуге Земун и Туристичко – културном центру Земун.