КОЧИЈА НОВОГОДИШЊИХ ЖЕЉА

26. децембар 2019.

 

Под покровитељством Градске општине Земун, у организацији Удружења грађана ”Мали кувари” и у сарадњи са Коњичким клубом ”Мирела”, вртићима Предшколске установе ”Др Сима Милошевић” и удружењем грађана ”Валинор” 26. децембра мали Земунци су дочекали ”Кочију новогодишњих жеља”.

Живописна кочија са Деда Мразом и његовим помоћницама вилама стигла је до Великог трга. Малишани су напунили кочију шареним честиткама са новогодишњим жељама, а Деда Мраз је њима делио слатке пакете које је обезбедио ”Фонд мала Милица Ракић из Батајнице”.

Члан Већа Градске општине Земун и председник УО ”Фонд мала Милица Ракић из Батајнице” Владимир Костић” са малишанима, васпитачима и организаторима је поделио радост празника са жељом да дух даривања и доброчинства траје током целе године.

Популарна ”куварица Јуца”, Даница Ћалић из удружења ”Мали кувари” и ауторка идеје Ивана Греговић захвалиле су се на подршци Градској општини Земун, као и припадницима Полицијске станице Земун који су грађанима делили материјале са превентивним порукама и саветима о личној и општој безбедности.