KАМПАЊA СУЗБИЈАЊА СИВЕ ЕКОНОМИЈЕ – НАГРАДНА ИГРА “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ”

23. фебруар 2017.

 
Градска општина Земун позива грађане да се учешћем у наградној игри “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ” придруже кампањи у борби против сиве економије и јачању пореског морала. Редовним измиривањем пореза заједно градимо боље и одговорније друштво и поштујемо законе Републике Србије.
 
Учешћем у наградној игри грађани могу освојити потенцијалне вредне награде за себе, а такође и за своју општину кроз такмичење градова и општина, које тече упоредо са наградном игром. Активним учешћем у наградној игри грађани се боре да локална самоуправа добије бесплатну зону бежичног интернета, уз друге вредне награде и предности за средину у којој живе.
 
Градска општина Земун апелује на предузетнике и угоститеље да издају фискалне рачуне за своју робу и услуге, јер на тај начин помажу образовање, здравство, инфраструктуру, јавне услуге, а локалну самоуправу чине квалитетном основном јединицом наше државе.
 
Процењено је да Србија дневно губи око 8 милиона евра због сиве економије.
 
Све информације о наградној игри можете наћи на порталу Министарства државне управе и локалне самоуправе: http://www.mduls.gov.rs/uzmi-racun-i-pobedi.php