Kанцеларија за младе успешно реализовала акцију „Земунци, играјмо заједно“

13. септембар 2013.

Kанцеларија за младе Градске општине Земун организовала је четвородневну акцију под називом „Земунци, играјмо заједно“.

На летњој позорници на Кеју, од 3. до 6. септембра приређено је једно лепо дружење уз музику и игру свим љубитељима плеса.

„Организовањем оваквог једног догађаја желели смо да допринесемо подстицању игре, дружења и здравих стилова живота за наше младе суграђане. Ово је само једна у низу акција Канцеларије за младе којом желимо да пружимо подршку младима да се кроз забаву и плес мењају не само на физичком већ и на психосоцијалном плану“, истакао је координатор Канцеларије за младе Општине Земун Драган Протић

Канцеларија за младе организовала је ревију плесних наступа.

Прве вечери манифестације посетиоци су се забављали и плесали на јавном часу Зумбе. Приређен је тренинг у ритму латино музике, а сертификована инструкторка фитнес Зумбе Виолета Тодоровић  са својим плесним клубом, анимирала је госте и пролазнике сјајним кореографијама и показала како се кроз забаву може лако вежбати!

Школа плеса  „Баила Конмиго“  друге вечери манифестације приредила  је  салса журку у ритму кубанских ритмова. Овај плес познат и као плес улице, очарао је и наше суграђане  које је музика понела.

Организатори су желели да промовишу рану физичку активност, па су треће вечери направили журку за најмлађе. Малишани су са осмехом на лицу неуморно играли  и са лакоћом су савладали покрете зумбе.

На завршној вечери оријентална музика и заводљиви трбушни плес измамили су уздахе и аплаузе. Александра Груден, као и младе полазнице њене школе, заносно су играле уз егзотичне ритмове.

Организаторка акције „Земунци, играјмо заједно“  Зорана Дринчевић, испред Канцеларије за младе захвалила се свим учесницима који су пратили ово четвородневно окупљање, учесницима програма, гостима и посетиоцима Земуна који су плесом, игром и радошћу тих дана ширили позитивну енергију.

 

Zumba prvo vece

 

zumba pr vece

 

SALSA DRUGO VECE

 

SALSA DR VECE

 

P1030919

 

DSC_2462

 

DSC_2411

 

DSC_2401

 

DSC_2388

 

CETVRTO VECE ORJENTALNI PLES