ЈЕДНОДНЕВНИ ИЗЛЕТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

19. септембар 2017.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић, 15. септембра, испратио је сто пензионера из Угриноваца, који су отишли на једнодневни обилазак Бечеја и дворца Дунђерски.
 
”Градска општина Земун наставља да организује једнодневне излете за своје најстарије суграђане, који поред лепог дружења носе и причу о значајним културно-историјским комплексима Србије. Подржавајући реализацију програмских активности удружења пензионера доприносимо побољшању њиховог квалитета живота. До сада је на излету било близу хиљаду пензионера. На овај начин показујемо бригу и поштовање за старије генерације, за оне који су нас највише задужили”, рекао је Матић, и том приликом позвао пензионере да се у Градској општини Земун и у месним заједницама пријаве за наредне излете до Бање Врдник и фрушкогорских манастира, етно села ”Моравски конаци” и манастира Копорин.
 
Наредна група пензионера из насеља Нова Галеника, Грмовац и окупљена на одредишту испред ”Пинкија” испраћена је у недељу, 17. септембра 2017. године на једнодневни обилазак Тополе, Опленца и Аранђеловца. У групи је било 200 наших старијих сугађана, од чега су два аутобуса кренула из Нове Галенике.
 
Задовољство што ће у пријатном дружењу провести целодневни излет и уживати у посети местима која су део националне историје, пензионери нису крили, те су се од срца захвалили на бризи коју Градска општина Земун показује према својим старијим суграђанима.
 
Пензионери који су заинтересовани за одлазак на излет могу да се пријаве у Градској општини Земун и у месним заједницама. Телефон за информације је 011/3778-470 и 011/3778-471.