ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА САЈМУ ОМЛАДИНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

09. јануар 2019.

Градска општина Земун, у сарадњи са Регионалном агенцијом за развој и европске интеграције Београд, реализује пројекат ”Корак ка бизнису”, који финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

 

Пројекат ”Корак ка бизнису” има за циљ да допринесе стварању услова за повећање броја старт-ап заједница младих на територији Градске општине Земун. Реализацијом активности, пројекат директно доприноси повећању нивоа практичних знања и вештина и води ка стварању кључних компетенција које су важне за запошљавање и самозапошљавање младих. Поред тога, пројектне активности доприносе и промоцији предузетништва као једне од кључних компетенција у складу са ЕУ директивама.

 

Позивамо компаније чији су оснивачи млади и потенцијaлне предузетнике да се пријaве и узму учешће на Сајму предузетничких идеја који ће бити одржан 29. јануара  у просторијама Канцеларије за младе Градске општине Земун у Косовској 9 са почетком у 11 часова. Последњи рок за пријаву је 21. јануар , а учешће на сајму је бесплатно.

 

Пријављивање за сајам се врши слањем попуњеног обрасца на мејл Канцеларије за младе: kancelarijazamladezemun@gmail.com. За више информација можете нас контактирати на телефон: 011/3160674.

 

ЈАВНИ ПОЗИВ

ФОРМУЛАР ЈП