ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР НАЈЛЕПШЕ ФОТОГРАФИЈЕ ЗЕМУНА

12. март 2019.

Председник Градске општине Земун Дејан Матић расписао је Јавни позив за избор најлепше фотографије Земуна у 2019. години.

 

Пројекат ”Најлепша фотографија Земуна” има за циљ да промовише културно и туристичко благо Земуна, а теме за све заинтересоване учеснике су неограничене и могу бити сем историјско-културних и природних лепота и људи и догађаји и тренуци из живота вредни бележења објективом.

 

На конкурсу могу учествовати сви старији од 15 година са највише три своје фотографије, величине до једног мегабајта. Контакт податке (име и презиме, адреса, број телефона), као и фотографије са податком  о величини оригиналног фајла, треба доставити електронским путем на адресу: najlepsafotografijazemuna@gmail.com, а за додатне информације обратити се Канцеларији за младе, Косовска 9 или на број телефона 011/3160 – 674.

 

Јавни позив ће трајати до 1. септембра, после чега ће стручна комисија изабрати три најлепше фотографије за награду, док ће двадесет из најуже селекције бити изложене у галеријском простору Канцеларије за младе општине Земун  у Косовској 9 поводом Дана Градске општине Земун – 5. новембра.

 

Више информација