ИЗЛОЖБА МОДИФИКОВАНИХ АУТОМОБИЛА У ”ЗЕМУН ПАРКУ”

14. мај 2018.

 
У организацији Ауто-мото клуба ”Independent” и МИВНЕ групе из Земуна, у ”Земун Парку” 13. маја одржан је ”Independent Tuning Show”.
 
Манифестацији су присуствовали председник Скупштине Градске општине Земун и председник Општинског савета за безбедност саобраћаја на путевима ГО Земун Ненад Врањевац, секретар Скупштине Градске општине Земун и члан Општинског савета за безбедност саобраћаја на путевима ГО Земун Марко Јанковић и заменик председника Скупштине градске општине Земун Дејан Шкаљац.
 
”Љубитељи аутомобилизма и адреналина имали су прилику да по трећи пут у Земуну уживају у редизајнираним аутомобилима. Порука свим учесницима овог скупа је да када се нађу на јавној саобраћајној површини поштују саобраћајне прописе”, рекао је Врањевац, који се том приликом захвалио организаторима на исказаној друштвеној одговорности.
 
АМК ”Independent” је основан 13. јуна 2010 године, када је одржан и први клупски скуп. Званично постоји од децембра 2015. године. Чланови клуба учествују на разним такмичењима, као што су аматерски рели, Tuning stayling show, DB-drag, као и на разним другим активностима Tuning Styling сцене.
 
Чланови клуба већ дужи низ година посећују разна такмичења и окупљања модификованих аутомобила широм Србије где су остварили трофејне резултате.