ИЗЛОЖБА ”КО КАЖЕ ДА СУ БАЈКЕ САМО ЗА ДЕЦУ?”

07. новембар 2016.

 
У оквиру пратећег програма прославе Празника општине Земун у Атељеу и галерији ”Чубрило”, 6. новембра, отворена је изложба фотографија уметника из Крања под називом ”Ко каже да су бајке само за децу?”. На отварању изложбе домаћини делегацији града Крања били су председник Скупштине градске општине Земун Ненад Врањевац и секретар Скупштине градске општине Земун Марко Јанковић.
 
”Култура је само један од сегмената које реализујемо са нашим братским и партнерским градом Крањом. На ‘велика врата’ смо вратили у Земун међународну сарадњу. Разменом матураната, разменом искустава у погледу примене добре праксе у начину функционисања локалне самоуправе, неговањем размене из области културе и другим облицима сарадње трудићемо се да Земун увек буде присутан у Крању и Крањ у Земуну”, рекао је Ненад Врањевац.
 
Изложба фотографија је део веће поставке уметника различитог ликовног израза који су својим стваралаштвом показали да бајке имају снажан креативни потенцијал у којем на различите начине могу да уживају све генерације.
 
NASLOVNA
 
FOTO1