ИЗЛЕТ ДО ЗРЕЊАНИНА ЗА СТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ

13. септембар 2019.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић испратио је 13. септембра старије суграђане на једнодневни излет до Зрењанина, Каштела Ечка и резервата природе ”Царска бара”, позвао их да наставе да буду партнери Oпштине у реализацији програма и пројеката који афирмишу културне и едукативне садржаје и пожелео им лепо дружење.

Председник Матић је том приликом истакао да су ови излети само један у низу програма који Општина поклања старијим суграђанима као знак захвалности за све оно што су својим радом и прегалаштвом учинили у изградњи земље.

Нова група старијих суграђана ће се и у суботу 14. септембра запутити ка политичком, привредном, културном и спортском центру Баната – Зрењанину, који се као насеље под именом Бечкерек по први пут у историjским списима помиње jош 1326. године.

Градска општина Земун ће докле год временски услови буду дозвољавали организовати излете за старије суграђане, док их у наредном периоду очекују и различите едукативне и креативне радионице, попут школе рачунара и израде рукотворина.

Пензионери који су заинтересовани за излете и бесплатне програме могу да се пријаве у Градској општини Земун и у месним заједницама.

Телефони за информације су 011/3778-470 и 011/3168 088.