ИЗЛЕТ ДО ЗРЕЊАНИНА И ДВОРЦА “КАШТЕЛ” ЗА СТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ

21. октобар 2019.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић испратио је 20. октобра старије суграђане на једнодневни излет до Зрењанина и ловачког дворца “Каштел” у  Ечкој. Наши суграђани имали су прилику да обиђу стару Руску цркву, Градску кућу -раскошну грађевину у стилу необарока, Протестантску цркву, зграда Суда и Мали мост, најстарији мост у Зрењанину, католичку катедралу и Успенску православну цркву.

”Градска општина Земун, водећи рачуна о сваком свом грађанину, континуирано ради на пројектима који подижу квалитет живота. Један од таквих пројеката је намењен и нашим најстаријим суграђанима. То су једнодневни излети, који осим лепог дружења носе и причу о значајним  културно-историјским комплексима. И на овај начин показујемо бригу и поштовање за старије генерације, за оне које су нас највише задужили”, истакао је председник Матић.

Задовољство што ће у пријатном дружењу провести на целодневном недељном излету нису крили ни пензионери који су имали само речи хвале за бригу коју Градска општина Земун показује према својим старијим суграђанима.