ХУМАНИТАРНИ НОВОГОДИШЊИ КОКА – КОЛА КАРАВАН

07. децембар 2015.

 
Хуманитарни новогодишњи караван у организацији компаније Кока-Кола стиже у Београд 15. децембра 2015. године.
 
Циљ овогодишњег каравана је прикупљање књига за децу без родитељског старања.
Донирање прикупљених књига одвијаће се дана 15. децембра, испред УШЋЕ Шопинг центра када Кока-Кола караван пристигне у Београд. Књиге које буду прикупљене у општини Земун биће дистрибуиране Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској и Заводу за васпитавање деце и омладине.
 
Програм на каравану почиње од 18 часова и укључује новогодишњу представу за децу, концерт овогодишњих финалиста музичког шоу програма ИКС-фактор, као и неизоставно сликање са Деда Мразом.
 
Како би деци из домова улепшали одрастање, Кока-кола је у партнерству и уз одобрење Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одабрала домове у којима је већ преуредила једну од заједничких просторија и створила кутак у коме могу да се друже, читају, играју и расту.
 
Сви грађани који желе да се прикључе овој добротворној акцији могу то да ураде у ГО Земун (канцеларија бр.21) у периоду од 7. до 14.12.2015. године, од 8 до 15.30 часова, тако што ће донирати бар једну књигу и на тај начин дати свој допринос.
 
Novogodisnji Coca-Cola humanitarni karavan