ГРАЂАНИ УГРИНОВАЦА ДОБИЛИ ДИРЕКТНУ ЛИНИЈУ ДО ЦЕНТРА ЗЕМУНА

11. април 2016.

 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић, чланови Привременог органа Гаврило Ковачевић и Станислав Кулачин, градски менаџер Горан Весић и директор Дирекције за јавни превоз Угљеша Митровић присуствовали су промотивној вожњи линије 703, која од данас саобраћа продуженом трасом – од Кеја ослобођења у Земуну преко Батајнице до Угриноваца.
 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић је рекао да линију 703 могу да користе и грађани суседне општине Сурчин, пошто је повезана са линијом 603, као и грађани насеља Бусије и Батајница.
 
„Грађани Угриноваца су након 30 година добили директну линију са центром Земуна. Наш циљ је да повежемо привредну зону и да је приближимо како за нова радна места тако и за све оне привредне субјекте који се тамо налазе, али и да сви грађани могу лакше да стигну до центра општине и тамо заврше све неопходне послове, без преседања. Oчекујемо да наредних година Земун постане једно велико градилиште јер крећу велика улагања у инфраструктуру, коју сви грађани Земун треба да имају“, истакао је Матић.
 
Весић је нагласио да је данас важан дан за грађане Угриноваца јер, су после више од 30 година добили директну везу са Земуном.
 
„На захтев грађана и на предлог Општине Земун, ми смо, заједно са нашом Дирекцијом за јавни превоз, донели одлуку да прихватимо њихове захтеве и да продужимо линију 703 до центра Земуна, до Кеја ослобођења. На овај начин ће грађани Угриноваца добити један квалитетнији начин превоза и имаће бољи комфор живота“ рекао је Горан Весић.
 
Град Београд веома много улаже у општину Земун.У наредних десетак дана почети радови на изградњи канализације у насељу Плави хоризонти, што је веома важно за грађане који живе у том насељу, а почела је и градња канализације у Корушкој улици.
 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић, чланови Привременог органа Гаврило Ковачевић и Станислав Кулачин, након промотивне вожње до Угриноваца, разговарали су са грађанима Угриноваца који нису крили задовољство што су након више од 30 година поново добили директну линију са центром Земуна.
 
naslovna 703
 
703 slika 1
 
703 slika 2
 
703 slika 4 (2)
 
703 slika 4 (1)