ДОПРИНЕСИМО РАЗВОЈУ ТУРИЗМА И КУЛТУРЕ У ЗЕМУНУ

12. октобар 2018.

Позивамо заинтересоване грађане да узму учешће у раду Радне групе и дају свој допринос у изради Програма развоја туризма и културе Градске општине Земун 2018-2021. Састанак Радне групе одржаће се, у петак, 19. октобра 2018. године, са почетком у 13 часова, Велика сала, Земун, Косовска бр. 9.

 

Градска општина Земун је започела процес израде Програма развоја туризма и културе Градске општине Земун 2018-2021, као важног документа који треба да дефинише стратешке правце развоја земунске туристичке и културне индустрије, циљеве и пројекте које треба реализовати у наредне три године, како би Градска општина Земун постала препознатљива туристичка и културна дестинација са квалитетном и конкурентном туристичком понудом у Београду, Србији и Региону.

 

Рад Радне групе ће се одвијати у форми презентације Програма и попуњавања анкете о кључним факторима успеха и садашњем позиционирању Земуна, што подразумева активно учешће свих учесника.

 

Ваше мишљење, сугестије и критике су веома важне, како бисмо сви заједно поставили реалан темељ за развој туризма и културе у нашој локалној заједници.