ДОНИРАНИ БОЛНИЧКИ ЈАСТУЦИ КБЦ ”БЕЖАНИЈСКА КОСА”

15. октобар 2015.

 
Заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић уручио је донацију болничких јастука за пацијенте Клиничко-болничког центра „Бежанијска коса“, коју је, на иницијативу општине Земун обезбедило предузеће Мелино Релакс д.о.о. из Београда. Донирано је 360 водоперивих јастука, што ће у потпуности задовољити потребе ове установе и обезбедити јастуке за свих 360 кревета којима располаже КБЦ „Бежанијска коса“.
 
Уручењу донације присуствовала је директор КБЦ „Бежанијска коса“ др сц. Марија Здравковић са сарадницима, донатор Милош Кљајић, власник предузећа Мелино Релакс д.о.о. из Београда и заменик начелника Управе општине Земун Александар Грдинић.
 
”Ово је други пут да општина Земун уручује донацију у болничким јастуцима здравственим установама на нашој територији, захваљујући великодушности донатора Милоша Кљајића. Иако брига о здравственим институцијама није у нашој надлежности, грађани Земуна и Србије заслужују квалтитетну здравствену заштиту у ово тешко време када се морамо ослањати једни на друге. Овим примером показујемо друштвену одговорност и на који начин се поштује и воли Србија. Желимо да обезбедимо што боље услове за лечење свих пацијената и зато нам не сме бити тешко да се ангажујемо у том правцу“, рекао је заменик председника општине Земун Дамир Ковачевић, и изразио задовољство што општина налази начина да помогне здравственим институцијама на својој територији, уз помоћ привредника.
 
„Овим хуманим гестом помажемо све наше и садашње и будуће пацијенте да би они имали што боље услове. Када је неко болестан веома је битно да има и оптималне услове за смештај, поред бриге о његовом здрављу и болничке неге, а посебно пацијенти који имају и болове“, изјавила је директор КБЦ „Бежанијска коса“ др сц. Марија Здравковић захвалила општини Земун и донатору у име свих запослених.
 
Након потписивања Споразума о донацији Дамир Ковачевић и др сц. Марија Здравковић обишли су Одељење кардиологије и разговорали са пацијентима, пожелевши им брз опоравак.
 
насловна (2)
 
фото2
 
DSC_1159