ДОНАЦИЈА ЗА КЛИНИЧКО БОЛНИЧКИ ЦЕНТАР ”ЗЕМУН”

22. јун 2017.

 
Компанија “Рома” донирала је Клиничко болничком центру ”Земун” материјал из свог асортимана у вредности од 600 хиљада динара за реконструкцију дела болнице.
 
Потписивању уговора о донацији присуствовали су Дејан Матић, председник Градске општине Земун, проф. др Драгош Стојановић, директор КБЦ ”Земун” и Немања Романдић, директор компаније ”Рома компани”.
 
Директор Стојановић је нагласио да захваљујући донацији ове друштвено одговорне компаније, већ од 1. јула може се започети са реновирањем дела болнице, што ће свакако утицати на боље услове зе лечење и рад.
 
”Наш задатак и приоритет је да водимо рачуна о сваком грађанину Општине, а резулат је загарантован када радимо заједно”, рекао је председник Матић и позвао привреднике да следе пример ове компаније како би удруженим снагама доприносили побољшању услова живота за све грађане Земуна.
 
Романдић је новинарима рекао да компанија ове године обележава 25 година постојања и најавио наставак помагања локалним заједницама кроз пројекат “Ко кречи кућу лечи”.
 
Реновирање одређених делова болнице биће завршено до краја 2017. године.