ДОНАЦИЈА СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ ОСНОВНИМ ШКОЛАМА У ЗЕМУНУ

22. март 2016.

 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић обишао је са сарадницима 22. марта Основну школу „Станко Марић“ у Угриновцима. Овој школи уручена је донација спортске опреме коју је обезбедила Градска општина Земун у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину.
 
У оквиру ове донације, свим основним и средњим школама у Земуну обезбеђен је прибор за школски спорт, који садржи комплет лопти за фудбал, кошарку, одбојку и рукомет, као и пиштаљке, мајице и штоперице за наставно особље, а донација је уручена професорима и наставницима школа на финалном мечу у кошарци за земунске основне школе, који је одржан 18. марта у СЦ „Пинки“.
 
„Овом донацијом желимо да покажемо да водимо бригу о нашим најмлађима и стварамо најбоље услове за младе, кроз јединствену политику Града Београда и градских општина. Знамо да нема квалитетног развоја спорта без труда и рада. На ученицима је да покажу колико су талентовани, на наставницима да њихов таленат уоче и подстичу, а на одговорној власти је да помогне да се спорт у школи развија што квалитетније. Ова донација је само мали допринос континуираном праћењу развоја и подизању квалитета школског спорта. Наше трајно опредељење и наша обавеза је да обезбедимо свој деци у Земуну једнаке услове за развој, да одрастају у безбедној средини, да имају све што им је потребно у току образовања, уређене школске терене, игралишта и шеталишта. Наравно, нећемо стати на овоме, већ настављамо даље да радимо тимски за добробит наших најмлађих суграђана“, рекао је Матић.
 
У оквиру ове акције помоћи основним школама на територији Земуна, основној школи „Светозар Милетић“ такође су дониране струњаче за џудо, које ће ученици користити током часова физичког васпитања.
 
naslovna
 
maric 1
 
maric 2
 
maric 4
 
maric 5