ДОНАЦИЈА ЦЕНТРУ ЗА ЗАШТИТУ ОДОЈЧАДИ, ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

30. март 2017.

 
У организацији Градске општине Земун, 30. марта, заменик председника Дамир Ковачевић и власник фирме ”Мелино Релакс” и почасни грађанин Земуна Милош Кљајић уручили су Центру за заштиту одојчади, деце и омладине Београд 20 јастука, 60 јоргана и 30 душека. Донацију је примио директор Центра Зоран Милачић.
 
”Општина Земун је са задовољством прихватила да учествује у организацији ове донације. Будући да хуманост нема граница, планирамо да у сарадњи са дародавцем Милошем Кљајићем припремимо хуманитарну помоћ болници у Косовској Митровици и Грачаници. На тај начин желимо да покажемо своју немерљиву љубав према отаџбини и свим грађанима Србије”, рекао је Ковачевић.
 
До сада је фирма ”Мелино Релакс” донирала опрему за КБЦ ”Земун”,
КБЦ ”Бежанијска коса”, као и за Дом за одрасла инвалидна лица.
 
Градска општина Земун спроводи одговорну социјалну политику. Кад год је то потребно, хуманитарним акцијама се одазивају многобројни привредници у прикупљању помоћи за мигранте, избегла и интерно расељена лица, социјално угрожене категорије становништва и оболеле. Велики је број задужбинара који су помогли у градњи цркава, школа, у опремању вртића и здравствених установа.