ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ЗА ”НАЈЛЕПШИ БОЖИЋНИ ИЗЛОГ 2020”

16. јануар 2020.

 

Градска општина Земун већ двадесет година традиционално организује манифестацију ”НАЈЛЕПШИ БОЖИЋНИ ИЗЛОГ”. Ове године пријавило се 50 такмичара који су декорисали излоге, прозоре и витрине у духу Божића и Нове године.

 

Председник Скупштине Градске општине Земун Ненад Врањевац поздравио је све присутне и доделио награде победницима и том приликом се захвалио учесницима и исказао задовољство поводом сарадње Градске општине Земун и грађана у погледу промовисања правих вредности.

 

”У пројектима које реализујемо трудимо се да што већи број грађана укључимо у савесно, одговорно и одрживо коришћење животне средине. Циљ и мото такмичења је улепшавање простора у коме живимо и радимо како би Земун у целости добио свечани и лепши празнични изглед, као и мотивисање грађана да улепшавају просторе у коме живе и раде”, рекао је Врањевац.

 

Комисија у саставу Зорана Цветковић, Ненад Лазаревић, Невенка Јаблановић, Милица Терзић и Јована Ђокановић је у категорији „НАЈЛЕПШИ БОЖИЋНИ ИЗЛОГ- ВИТРИНА“ наградила Kafe-Kafe, Kafe Dalton, Клуб Радецки, Соко Штарк, TOYZZZ и City Hair.

 

Плакете су добили Биокорпа, Трефолино, Walter, Лешник и Бадем, Паб ”Први мај”, Паб ”Библиотека”, Циркус паб, Књижара Делфи, BRANKODEX и Caffe Status Bar.