ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ВУКОВЦИМА ЗА ШКОЛСКУ 2015/16. ГОДИНУ

08. јул 2016.

 
У општини Земун уприличена је свечаност на којој су најбољим ученицима завршних разреда основних и средњих школа са територије Земуна уручене награде. За школску 2015/16. годину диплому ”Вук Караџић” заслужило је 176 ученица и ученика у основним и 33 у средњим школама.
 
У основним школама ове године било је 60 добитника награда на републичким и међународним такмичењима, а 63 у средњим.
 
Честитајући им на постигнутом успеху и оствареним резултатима, председник Скупштине ГО Земун Ненад Врањевац поручио је основцима да се нада да ће и у даљем школовању доказати да су најбољи међу најбољима, а средњошколцима да ће уписати жељене факултете.
 
”Ваш успех свакако јесте ваш лични понос, али уједно јесте и успех ваших родитеља који су у тешким временима успели да створе услове за ваше квалитетно школовање, а барем делом заслуга припада и целокупној локалној заједници. У сарадњи са директорима ваших школа трудимо се да се квалитет простора у коме се настава одвија побољша, да се техника која се користи током наставног процеса осавремењује и да стварамо један бољи и виши облик сарадње. Надам се да ћемо у наредном периоду још више допринети да услови током вашег школовања буду бољи. Желим вам лични успех на сваком пољу, јер ви сте наш понос”, рекао је председник Скупштине ГО Земун Ненад Врањевац.
 
Земун има дугу традицију школства. Подаци о првим редовним школама датирају још из 1745. године. Данас Земун има 21 основну школу и 17 средњих школа.
 
FOTO NASLOVNA
 
FOTO1
 
FOTO2
 
FOTO3
 
FOTO4