ДЕЗИНФЕКЦИЈА УЛАЗА И ХОДНИКА СТАМБЕНИХ ЗГРАДА У ЗЕМУНУ

27. април 2020.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић 23. априла присуствовао је у Гордњоградској 11 једној од акција дезинфекције улаза и ходника стамбених зграда на територији Градске општине Земун.

 

”Екипе сертификоване фирме од стране Министарства здравља Републике Србије већ су дезинфиковале улазе зграда на потезу од Карађорђеве улице до објеката на почетку Цара Душана, односно Мухара. Дезинфекција ходника и улаза зграда урађена је  и на Калварији, насељима ‘Сава Ковачевић’ и ‘Марија Бурсаћ’, а затим следи потез дуж улице Цара Душана. Веома је важно да се у време борбе против невидљивог противника корона вируса понашамо одговорно и да будемо солидарни. Наши волонтери су на услузи сваком суграђанину који тражи помоћ”, рекао је председник Матић.

 

Акција дезифинфекције улаза и ходника зграда у Земуну трајаће докле год је то потребно. Градска општина Земун је поставила цистерне са дезинфекционим средством на три локације, у дворишту општине Земун, као и у насељима Алтина и Батајница. У короординацији са Градским штабом за ванредне ситуације предузимају се све одлуке и мере за спречавање и сузбијање корона вируса.