ДЕДА МРАЗ У КОЛИЦИМА ПОДЕЛИО ПОКЛОНЕ

23. децембар 2015.

 
У Геронтолошком центру ”Бежанијска коса” у организацији Спортско-рекреативног удружења особа са инвалидитетом ”Све је могуће” приређена је новогодишња представа за децу и подела пакетића.
 
Удружење ”Све је могуће” већ девет година се труди да уз помоћ донатора обрадује децу са инвалидитетом и њихове другаре када Деда Мраз у колицима дели поклоне са поруком да не постоје разлике у потребама и да је радост за све иста.
 
Манифестацију су подржали Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Град Београд, Општина Земун, као и многобројне компаније и појединци.
 
У име општине Земун присутне је поздравио заменик председника Општине Земун Дамир Ковачевић: ”Ово је диван догађај заједништва и поверења. Својим радом и резултатима Удружење нам је свима поставило задатке и ту лествицу можемо достићи као друштво разумевајући потребе других и наша је обавеза да стварамо једнаке услове за све”.
 
Члан Градског већа Драгомир Петронијевић је рекао да Град Београд активно сарађује са удружењима особа са инвалидитетом и додао да се кроз ту сарадњу показује да је заиста све могуће.
 
Свима који су помогли реализацију божићне и новогодишње радости за децу са и без инвалидитета уручене су захвалнице. Председница Удружења Милада Лазић захвалила се Општини Земун и посебно заменику председника Дамиру Ковачевићу на несебичној подршци у свим сегментима рада овог Удружења које показује и потврђује да не постоје разлике у могућностима.
 
Испред општине Земун догађају је присуствовао и члан Већа Драган Матијевић.
 
naslovna Deda Mraz u kolicima
 
foto 1 Deda Mraz u kolicima
 
foto 2 Deda Mraz u kolicima
 
foto 3 Deda Mraz u kolicima
 
foto 4 Deda Mraz u kolicima
 
foto 5 Deda Mraz u kolicima