ДЕЦА ОКИТИЛА ВАСКРШЊЕ ДРВО

05. април 2018.

 
Малишани из земунских вртића, Прихватилишта за децу и омладину, а са њима и васпитачи, чланови Удружења ”Мали кувари”, представник Градске општине Земун – члан општинског Већа Владимир Костић, комунални полицајци, као и радници ЈКП ”Зеленило Београд” окитили су 5. априла ”Васкршње дрво”, јапанску трешњу у пуном цвату на Омладинском тргу у центру нашег града.
 
”Неописиво је заводовљство поделити празничну радост са најмлађима. Дрво које ће бити окићено и током Васкршњих празника и кад Васкрс прође, веселиће све који прођу Главном улицом”, изјавио је члан Већа ГО Земун Владимир Костић.
 
Малишани из вртића ”Чаролија”, ”Цврчак”, ”Врапче”, ”Алиса”, ”Пчелица Маја” и ”Вила Звончица” који су са својим васпитачима и родитељима припремили, чини се, никад лепше и гиздавије украсе, другари из Завода за васпитање деце и омладине – Прихватилишта, уз подршку одраслих, а у организацији Удружења ”Мали кувари”, по идеји Иване Греговић, трећу годину за редом ките и улепшавају јапанску трешњу, своје ”Васкршње дрво”, чинећи празник Васкрса лепшим и радоснијим. Ове године их је у сложној акцији било више од стодвадесеторо.