БЕБИ ПАКЕТИ ЗА КБЦ ”ЗЕМУН”

03. март 2018.

 
Председник ГО Земун Дејан Матић у име Фонда ”Мала Милица Ракић из Батајнице” посетио је 3. марта КБЦ ”Земун” и са директором КБЦ ”Земун” др Драгошем Стојановићем и управником Болнице за гинекологију и акушерство др Томиславом Стефановићем уручио породиљама беби пакете.
 
Обезбеђено је 100 беби пакета који садрже све оно што је потребно када нови члан породице стигне у свој дом, постељину, пешкире, пелене, бенкице, портикле и то у боји за девојчице и дечаке.
 
”Водећи одговорну политику препознали смо потребу да подстакнемо рађање деце у Земуну. Желимо да свака рођена беба у Земунској болници добије беби пакет. Позвали смо одговорне привреднике из Земуна, Београда и Србије да нам се придруже у овој хуманој мисији коју спроводи Фонд ”Мала Милица Ракић из Батајнице”, рекао је председник Матић, уз напомену да је трајно опредељење Општине да кроз улагање у изградњу, реновирање и опремање нових вртића и школа обезбеди услове за правилан и квалитетан развој деце.
 
Директор болнице др Стојановић захвалио се Општини на ангажовању да услови за лечење и боравак пацијената буду на завидном нивоу.
 
Ово је само једна од акција коју спроводи Градска општина Земун у циљу подстицања наталитета, попут даривања новогодишње поклон-честитке мајци прворођене девојчице и дечака, рођених 1. јануара и поделе аутоседишта за малишане рођене у Земунској болници.