АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ЗАБРАН У БАТАЈНИЦИ

21. јул 2017.

 
Члан Већа Градске општине Земун Гаврило Ковачевић обишао је, 21. јула, радове на асфалтирању Улице Забран Нова 8, у насељу Батајница, у дужини од преко 400 метара.
 
”Градска општина Земун је наставила реализацију Пројекта уређењa некатегорисаних путева на територији Земуна. Прошле године смо у Батајници асфалтирали 15, а ове године 17 улица, тако да су у последњих 15 месеци урађене 32 нове улице. Очекујемо да ћемо до краја године урадити још осам улица”, рекао је Ковачевић.
 
Поред некатегорисаних путева, у Батајници је реконструисана и Новосадска улица са каналом за одвод површинских вода, као и окретница аутобуса 706, а грађани су у 12 улица решили проблем водоснабдевања реконструкцијом водоводне мреже.
 
За наредни период планирани су радови на уређењу отвореног игралишта у овом делу Земуна.
 
Ослушкујући потребе грађана, Градска општина Земун улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна тако и у ободним насељима, преко радова на уређењу паркова и игралишта, до постављања јавне расвете, пратећи стратегију равномерног развоја Општине.