АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ЦАРА ДУШАНА

02. март 2016.

 
Члан Већа Градске општине Земун Гаврило Ковачевић обишао је 2. марта радове на асфалтирању једне од најпрометнијих саобраћајница у Земуну, Улице Цара Душана, које изводи ЈКП „Београд-пут“. Обиласку радова присуствовала је и уредница Земунских новина Андријана Кукољ.
 
Урађена је реконструкција саобраћајнице – скидање асфалта фрезом, припремни радови и асфалтирање, а вредност радова износи осам милиона динара.
 
„У току је административно сређивање документације за асфалтирање још 26 улица на територији Земуна, пре свега у приградским насељима, али и улица у самом Земуну. Идеја руководства Општине Земун јесте да се у наредне три до четири године, спроводећи план који је припремила Општина Земун, асфалтирају готово све улице на територији општине, и то првенствено у приградским насељима, како би се сви делови Земуна равномерно развијали. Императив нам је подизање квалитета живота грађана Земуна“, изјавио је Ковачевић.
 
Ковачевић је нагласио да Општина улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна, тако и у ободним насељима, радова на канализационој и водоводној мрежи до постављања јавне расвете, а свакодневни радови на саобраћајној инфраструктури у удаљеним деловима Општине то и потврђују.
Недавно је завршено асфалтирање дела Угриновачке улице, а у току је асфалтирање у насељу Беларица у Батајници.
 
насловна
 
радови1
 
радови2
 
радови3
 
радови4