АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА У ЗЕМУН ПОЉУ

31. август 2017.

 
Ослушкујући потребе грађана, Градска општина Земун улаже велике напоре и непрекидно иницира инфраструктурне радове, од обнове улица, како у центру Земуна тако и у ободним насељима, преко радова на уређењу паркова и игралишта, до постављања јавне расвете, пратећи стратегију равномерног развоја Општине.
 
”Данас смо овде у Земун Пољу где се асфалтира Војловичка улица у дужини од 500 метара. Поред ове, асфалтирана је Ранилушка улица, а ради се и у улицама Живојина Ћулума и Ђорђа Лобачева. Поред тога, асфалтирају се и стазе у близини основне школе ”Илија Бирчанин ” и вртића ”Бубамара”, као и тротоари са обе стране у Улици Фрање Крча. Сви ови радови изводе се у оквиру Пројекта уређење некатегорисаних путева на територији Земуна”, рекао је председник ГО Земун Дејан Матић, обилазећи радове.
 
У последњих годину дана, на иницијативу Градске општине Земун асфалтирано је, или се ради на путној инфраструктури у више од 90 улица, у свим деловима Земуна, у Батајници, Угриновцима, Бусијама, Грмовцу, Земун Пољу, Алтини…
 
На територији Градске општини Земун има велики број некатегорисаних путева, око 320 и у плану је да се до краја године тај број смањи за сто улица, док би у наредне две године све земунске улице биле асфалтиране.
 
Радове у Земун Пољу обишли су и чланови Већа ГО Земун Гаврило Ковачевић и Владимир Костић.