АСФАЛТИРАЊЕ У НАСЕЉУ ВОЈНИ ПУТ

31. мај 2016.

 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић обишао је 31. маја радове на асфалтирању кракова Улице Војни пут блок 2, код броја 150 и броја 194, у дужини од око 500 метара. Општина Земун из сопствених средстава финансира ове радове, који су наставак активности на подизању квалитета путне инфраструктуре на територији општине Земун.
 
„Равномеран развој Земуна је наша стратегија. Настављамо са радовима које смо почели на овој локацији у 2014. години, када су улице у насељу Војни пут први пут асфалтиране. Желим овом приликом да истакнем добру сарадњу коју имамо са Градом Београдом и свим јавним предузећима. Радови који се изводе су део ширег плана обнове инфраструктуре и саобраћајница на територији општине Земун. Радило се на свим локацијама од центра Земуна до Батајнице, Земун Поља, Бусија, Угриноваца. Настављамо истим темпом, пратећи потребе грађана Земуна, са циљем да ни једна улица у Земуну не остане неасфалтирана. Јединственом политиком постижемо резултате, због чега смо од грађана добили поверење да и у следећем мандату радимо на побољшању услова живота грађана и развоју Земуна“, изјавио је Матић.
 
У протеклих неколико месеци завршени су значајни радови на подизању квалитета путне инфраструктуре на територији општине Земун. Асфалтирано је преко 30 нових улица, реконструисано преко 20 улица, што делимично, што у потпуности, и насуто је преко 20 километара улица рециклираним асфалтом. Грађани који живе у овом насељу, у улицама које су асфалтиране, нису крили задовољство што су се и они придружили својим комшијама чије су улице асфалтиране пре две године.
 
NASLOVNA.
 
SLIKA1.
 
SLIKA2.
 
SLIKA3.